onsdag den 10. oktober 2012

Uge 39 og 40 hvor blev de af?

Nu har jeg ikke skrevet længe, da jeg ikke har haft så meget tid, men du må jeg lige resumere det der sket de sidste to uger!

Man: Steen red dressur undervisning på hende.

Tir: Hun havde fri:)

Ons: Jeg red dressur på Malou og øvede at hun skulle lægge sig ned til biddet.

Tors: Steen sprang Malou, og det var gået godt.

Fre: Dressur en gang til, man kan godt mærke at man skal finde på noget nyt hver gang. Så vi øvede lidt tillidsøvelser og intervaltræning.

Lør: Malou og jeg fik undervisning i en anden ride metode, nemlig Blue Berry Hill. Det gik over al forventning! Malou var rigtigt god og det var en super oplevelse.

Søn: Jeg besluttede at give den nye måde at ride på en chance, så vi øvede videre. Det gik ikke lige så godt som lørdag, men det gik godt;)

Man: Steen red hende. Steen og jeg var også til foredrag om Blue Berry Hill, rigtig spændende! Alle burde ride efter den metode.

Tir: Vi havde fri:) Jeg meldte til stævne ved Snorgaardens rideklub søndag d. 14. i LF og LE, så må vi se hgvordan det går.

Ons: Blue Berry Hill, er ved at sidde fast på nethinden så vi øver det rigtig meget.

Tors: Steen sparng Malou, fordi jeg var på arbejde. Det var gået super med dem:)

Fre: Malou begyndte at folde sig mere ud og vise tillid til den nye måde at ride og gøre tingene på.

Lør: Vi red ude i stedet for at ride inde, så hun var lidt mere anspændt og havde svært ved at slappe af, da der skete mange flere ting omkring hende.

Søn: Vi red ude igen for at 'øve' os lidt på at der sker noget omkring os, til stævnet om en uge.

- Stefanie

tirsdag den 25. september 2012

Opsumering på uge 38

Mandag: Steen red Malou i mandags, som alle andre mandage.
Tirsdag: Malou og jeg var ude og ride dressur men det gik ikke så godt, så i stedet for at jogge i det kan jeg fortælle at jeg har kigget på stævner, uhhh:) Vi skal afsted d.14/10 til Snorgaards rideklub, LE og LF, vi starter lavt ud for at bliver sikker på det her med stævner først. D.28/10 skal vi til Fristrup rideklub, men har ikke helt bestemt hvad vi skal springe endnu. Vi håber på LF og LD, hvis ikke LC.
Onsdag: Malou fik æren af at have fri.
Torsdag: Steen sprang Malou og det var vist gået rigtig godt. Mens jeg var på arbejde..
Fredag: Vi red dressur og øvede os i at lave parader, nedsidning og skifte fra galop til modsatte galop. Hun var super sød og træt.
Lørdag: Malou og jeg trænede interval ridning og det gik bare rigtig godt. Dejlig hest at arbejde med.
Søndag: Vi red igen interval ridning og øvede slaoum mellem kegler.

- Stefanie

søndag den 16. september 2012

Dressur

I dag red Malou og jeg lidt dressur igen. Vi øvede balence- og tillidsøvelser, som gik rigtigt godt. Jeg har kigget på lidt stævner for oktober, og håber på at komme med til en af dem.

Stefanie

torsdag den 13. september 2012

Spring:)

Endelig kom vi til torsdag! Anden gang Malou og jeg spriner sammen. Hun var vildt lækker i dag, hun havde nogle ordentlige fejdre i bagbenene! Jeg var godt nok oppe og flyve nogle gange. Hun var lidt hidsi når jeg ikke lod hende løbe for fuld skræld, hehe... Men hun sprang rigtig godt og var okey at styre. Hun var en meget træt hest da vi var færdige i dag, så hun må da lige have en fridag i morgen.
Ting der skal forbedres til næste gang:
- skulle kunne skifte fra højre/venstre til venstre/højre galop,
- andet bid.
Glæder mig til næste gang!

- Stefanie

onsdag den 12. september 2012

Venter...

Efter møde på Dnasbjerg, tog Malou og jeg en ridetur. Vi red dressur igen i dag, kan ikke vente til hun kommer til at gå med et andet bid. Hun er lidt tændt med det bid hun går med nu. Men alt i alt var den en dejlig tur alligevel;) Så nu kan vi ikke vente til noget spring i morgen!
- Stefanie

tirsdag den 11. september 2012

Fremskridt

I dag tog jeg op til aften, for at ride Malou. Hun er ved at lære, at hun skal komme når kalder;) FEDT! Hun bliver også bedre og bedre til at stå alene og spise og når man henter sit udstyr/tager det ind. Man kan tydeligt mærke fremskridt:) I dag fokuserede vi på galoppen og at hun skulle trave og skridte, i forskelige tempoer, hvor jeg styrede hende primært med benene.
- Stefanie

mandag den 10. september 2012

Kort resume

I går besluttede jeg at lave denne blog, så dem der havde lyst kunne følge med, Malou og jeg. Mest for Heidi's skyld, da jeg ved hun gerne vil følge med så meget hun kan komme til, men synes ikke det var sådan en god ide at lave en 'dagbog' på Hestegalleri, under selve hesten, så det bliver her;)

Det startede for et stykke tid siden...

D.8 Aug 2012:
Jeg skulle ud for første gang og prøve Malou, uhhh det var spændende. Det var i sommerferien og jeg havde min venninde Annika med. Jeg kom ned i stalden på Dansbjerg og så hende stå der i boksen. Jeg trak hende ud og fik sadlet hende op, så jeg kunne prøve hende. Jeg startede i hallen med skridt, trav og galop. Hun var rigtig dejlig, dog skulle hovedet rytes lidt med, men det betød ingenting. Hendes galop var lidt 'presset', hun kunne ikke rigtigt udfolde sig. Vi red op på springbanen og prøvede hende af. Hun kunne ud ride galop mere udfoldet. Hun sprang fint, end til hun tænkte at jeg skulle springe uden hende. Jeg landede pænt i springet, TAK MALOU:) Så var der ikke mere at gøre, jeg kunne ikke andet end at skridte hende af, så det var det jeg gjorde. Der begyndte jeg også at få mere intresse i hende, måske ville jeg få nogle udfordringer med hende?

D.14 Aug 2012:
Jeg skulle ud at prøve Malou igen. Det var en solskinsdag og det hele skulle nok blive godt, dog var hun meget træt, efter en hård ridetur dagen før. Det gik bare rigtigt godt, hun begyndte at arbejde mere sammen og ville lægge sig bedre ned. Jeg skulle da lige prøve at ride ud i skoven på hende, så der blev hun lige testet igen:) Der var igenting, hun skulle kun have lov til at gå og kigge.

D.19 Aug 2012:
Jeg vidste stadig ikke om jeg skulle købe hende, for tænk hvis jeg ikke havde tid, hvis jeg skulle på arbejde? Så ville hun have flere fridage om ugen end en, og det skulle hun ikke have. Jeg prøvede derfor at tage op at ride hende efter arbejde, sammen med min mor, for hun havde jo ikke set hende endnu. Hun var dejlig, selv om vi red alene og sent om aften. Jeg kom hjem og var i seng 23:30 og skulle op 06:15. Jeg faldt i søvn med det samme da jeg kom i seng og kunne sagtens komme op til tiden. Jeg havde sovet bedre end de sidste par måneder, dejligt!

D.21 Aug 2012:
Mor byder på Malou og jeg får en besked, fra Heidi om at hun var min, YES YES YES YES YES! Det kunne jeg ikke sige nok gange den dag.

D.22 Aug 2012:
Kunne ikke fatte at hun var min.. Men var ude at ride, men følte stadig at hun ikke helt var min..

D.30 Aug 2012:
I dag bliver hun min, kan ikke tro det. Hjemme ved Heidi, var så behageligt, jeg gav pengene til hende og hun gave mig kåringspapirerne på hende, pas og billeder:) Var rigitg rart at blive taget så godt imod, selvom hun skulle give mig hendes hest, hun selv havde opfrostet og opdraget. Var lykkelig efter den dag.

D. 4 Sep 2012
I dag kom Steen over om skal hjælpe med at ride MAlou, nu hvor jeg også går på HTX imens jeg har hende. Det var rigtig hyggeligt og vi fik aftalt nogle tidspunkter;)

Det var et kort resume fra det der er sket mens jeg ikke havde denne blog.
Håber jeg ville kunne komme herind og skrive hver dag, undtagen mandag;)
- Stefanie